Ταξιδιωτικός δίσκος αυτοκινήτου – Travel dining tray

12,38 

Κωδικός προϊόντος: 32075 Κατηγορία:

Περιγραφή

-ΒΟΛΙΚΟ – Βάλτε όλα τα πράγματα που χρειάζεστε άμεσα με το Zone Tech Travel Food and Drink Tray! Απλώς καθίστε αναπαυτικά ενώ ταξιδεύετε και φτάστε τα πράγματά σας οποιαδήποτε βολική στιγμή. Χρησιμεύει κυρίως ως δίσκος φαγητού και θήκη για ποτά, αλλά μπορείτε επίσης να τακτοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο, το πορτοφόλι και τυχόν προτιμώμενα αντικείμενα στο δίσκο για τη διευκόλυνσή σας. Κάντε κάθε ταξίδι σας να αξίζει τον κόπο και κάντε το αυτοκίνητό σας το πιο βολικό μέρος που θα βρεθείτε ποτέ!
-MULTI FUNCTIONAL – Ο δίσκος φαγητού και ποτών Zone Tech Travel είναι πολυλειτουργικός. Κατασκευασμένο με 2 ποτηροθήκες, μια κλειστή τσέπη, μια μίνι επίπεδη επιφάνεια και μια μεγάλη επίπεδη επιφάνεια με πολλαπλές χρήσεις, ο δίσκος Zone Tech Food and Drink Car χρησιμοποιεί τόσο λίγο χώρο με περίτεχνο τρόπο. Η μικρότερη ημι-κλειστή τσέπη είναι ιδανική για κινητά τηλέφωνα, ταυτότητα, διαβατήριο ή οτιδήποτε θέλετε να κρατήσετε.
-ΠΤΥΠΛΩΜΕΝΟ – Αυτός ο δίσκος μπορεί άνετα να κρεμαστεί στο πίσω μέρος των καθισμάτων γραμματοσειράς ακόμα και όταν δεν το χρησιμοποιείτε επειδή είναι αναδιπλούμενο! Ανοίξτε το δίσκο όταν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε και αποθηκεύστε το όταν τελειώσετε. Το χρώμα του δίσκου είναι ουδέτερο, επομένως δεν θα είναι ενοχλητικό στο εσωτερικό σας. θα πρόσθετε ομορφιά αντ ‘αυτού.
-ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – Ο δίσκος φαγητού και ποτών Zone Tech Travel διαρκεί μόλις ένα λεπτό για να τοποθετηθεί. Απλώς δέστε τον ιμάντα γύρω από το πλαίσιο του προσκέφαλου και προσαρμόστε για άνετη εφαρμογή. Το μέγεθος του δίσκου είναι πολύ συμπαγές, ώστε να μπορείτε να το αποθηκεύετε στην τσέπη του πίσω καθίσματος όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Το κάτω μέρος του δίσκου έχει γάντζους για να μπορείτε να κρεμάτε τα παντοπωλεία και τα πράγματα σας.