Μπαλόνια κατασκευής – Μπαλόνια μοντελισμού – Easy modelling balloon

1,13 

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: cf9dc5e4e194 Κατηγορία:

Περιγραφή

Είναι κατάλληλα για μπαλονοκατασκευές όπως ζωάκια, σπαθιά, λουλουδάκια και άλλα πολλά που μπορείτε να βρείτε στο ίντερνετ! Ευρεία χρήση από τους animater και τους κλόουν για τα παιδικά πάρτι, αλλά και από ιδιώτες που μπορούν να κάνουν τις κατασκευές τους.

Γι αυτό εάν “πιάνουν” τα χέρια σας, μπορείτε να πειραματιστείτε και εσείς ως κλόουν και να φτιάξετε με μπαλόνια κατασκευής που θα ξετρελάνουν τα παιδιά!

Τα συγκεκριμένα μπαλόνια θα σας δώσουν την δυνατότητα να φτιάξετε μικρά και μεγάλα αριστουργήματα παίζοντας. Οι προδιαγραφές του μπαλονιού είναι οι εξής: Τα μπαλόνια μας είναι από φυσικό latex, φουσκώνουν εύκολα και δεν σκάνε.Είναι βιοδιασπώμενα όπως όλα μας τα μπαλόνια latex και επιστρέφουν στην φύση χωρίς να ρυπαίνουν το περιβάλλον.Τα παιχνίδια όμως χρειάζονται και προσοχή.

Επειδή με τα μπαλόνια παίζουν παιδιά (μικρά ή μεγάλα) τα μπαλόνια μας έχουν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας. Επίσης, να θυμάστε πως τα μπαλόνια αποστέλλονται ξεφούσκωτα για λόγους ασφαλείας. Αν κάνετε εξάσκηση, και παρακολουθήσετε μερικά διδακτικά βίντεο θα καταφέρετε κι εσείς να δημιουργήσετε όμορφες κατασκευές με τα συγκεκριμένα μπαλόνια.