Τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο με τηλεχειριστήριο 2.4 Ghz – Car toy

40,50 

Κωδικός προϊόντος: 56019 Κατηγορία:

Περιγραφή

Σε αντίθεση με άλλα αυτοκίνητα, αυτό το αυτοκίνητο δεν είναι μόνο εξοπλισμένο με τηλεχειριστήριο 2,4 Ghz αλλά και τηλεχειριστήριο ρολογιού. Το τηλεχειριστήριο 2,4 Ghz είναι εύκολο στο χειρισμό και το τηλεχειριστήριο του ρολογιού μπορεί να ελέγξει το τηλεχειριστήριο του αυτοκινήτου μέσω ανίχνευσης χειρονομιών, κάτι που είναι πραγματικά διασκεδαστικό!!!
Οι μοναδικοί τροχοί από μηκάνιο κάνουν αυτό το αυτοκίνητο όχι μόνο να έχει την ικανότητα αναρρίχησης, αλλά και να του δίνει τη λειτουργία πλευρικής ολίσθησης και περιστροφής 360 μοιρών. Σε σύγκριση με τα συνηθισμένα αυτοκίνητα αναρρίχησης, αυτό το αυτοκίνητο μπορεί να σας προσφέρει περισσότερη διασκέδαση.
Κέλυφος αυτοκινήτου με υφή κράματος, ρεαλιστική εσωτερική δομή, εξοπλισμένο με 4 ξεχωριστά αμορτισέρ ελατηρίου και ράβδους στήριξης, καθώς και έντονα φώτα και λαμπερά χρώματα. Είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, το οποίο είναι ταυτόχρονα όμορφο και ασφαλές. Θα είναι ένα καταπληκτικό δώρο.
Εξοπλισμένο με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 1200 mAh, αυτό το αυτοκίνητο μπορεί να αντέξει για 30-45 λεπτά. Χρειάζονται μόνο 2-3 ώρες για να φορτιστεί.
Επαγγελματικός τροχός drift. Γυρίστε και κυλήστε προς τα εμπρός, προς τα πίσω, αριστερά, δεξιά και περιστροφή 360°. Χειριστείτε εύκολα τις πλευρικές αλλαγές μετατόπιση ενός τροχού, περιστροφή 360 drift και άλλες δροσερές ενέργειες drifting. Η ισχύς των ισχυρών κινητήρων μπορεί να ανέβει κατά 45°. Ισχυρός κινητήρας με τελική ταχύτητα 15 χλμ./ώρα. Η απόσταση του τηλεχειριστηρίου φτάνει τα 50 μέτρα, ανεξάρτητο σταθερό σήμα 2,4 Ghz με συχνότητα παρακολούθησης αισθητήρα χειρονομίας διαρκείας και λειτουργία μη εμπλοκής.