Συσκευή Μασάζ & Μυϊκής Τόνωσης Ηλεκτροθεραπεία με Παντόφλες JR309Α – Electronic pulse massager

18,00 

10 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 145917 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Ένας πρακτικός και φορητός τρόπος να ανακουφιστείτε απο τους πόνους.

Άτομα που που κάνουν καθιστική ζωή εργαζόμενα σε γραφεία, οδηγοί, δυσκίνητοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την φορητή ηλεκτρονική συσκευή ηλεκτροθεραπείας και θα νοιώσουν μεγάλη βελτίωση των συμπτωμάτων και ανακούφιση.

Ιδιαίτερα χρήσιμη αυτή η ηλεκτρονική συσκευή μασάζ για ηλικιωμένα άτομα που αρκετές φορές πιάνονται, αισθάνονται πόνους στα κόκαλα και αναζητούν εντριβές και βεντούζες για να ξεπιαστούν, για άτομα που έχουν αϋπνίες, κλπ.

Εμπεριέχει εικονογραφημένη ανατομία του σώματος και υποδεικνύει σημεία εφαρμογής. Στην συσκευασία εμπεριέχεται εγχειρίδιο που έχει την γραφική παράσταση με τα σημεία βελονισμού που μπορούμε να εφαρμόσουμε στο σώμα μας, χρησιμοποιώντας την συσκευή και τα εξαρτήματα της. Ιδανικό εργαλείο και για ρεφλεξοθεραπεία. Χρήσιμη συσκευή για συμπτώματα ίωσης, γαστραλγίας, δυσκοιλιότητας, υπέρτασης, ρευματική αρθρίτιδας, στραβολαίμιασμα, σύμπτωμα πόνου, οσφυαλγίας, κλπ. για κάθε περίπτωση στο εγχειρίδιο αναφέρεται και τρόποι θεραπείας αλλά και σε ποια σημεία χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την συσκευή!

Χαρακτηριστικά:

Ρυθμιζόμενη ένταση (συχνότητα) μασάζ.
Εμπεριέχει 2 ζεύγη αυτοκόλλητα pants για εφαρμογή στο επιθυμητό σημείο.
Άμεση ανακούφιση μυϊκών και νευρικών πόνων.
Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.
Δυνατότητα ρύθμισης μασάζ ή δόνησης.
Λειτουργεί με 3 μπαταρίες ΑΑΑ.
Προσοχή για να λειτουργήσει η συσκευή πρέπει να τοποθετήσετε μπαταρίες και να κολλήσετε και τα δύο pads σε γυμνό δέρμα.
Οδηγίες στην Αγγλική γλώσσα.