ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Παρακάτω θα δείτε όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής που υποστηρίζονται μέσα από το All4All.GR, για να πραγματοποιείτε τις αγορές σας! Επιλέξτε τον τρόπο που σας ταιριάζει. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε και μαζί μας.

Online Πληρωμή

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής ή prepaid κάρτας.

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Μπορείς να πληρώσεις τον courier όταν σου φέρει την παραγγελία!

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδος με συνεργαζόμενη εταιρία Courier (elta Courier) και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 17:00.

Για παραγγελίες αξίας 60€ και άνω, τα μεταφορικά είναι Δωρεάν στην Ελλάδα.

Για παραγγελίες κάτω των 60€, το κόστος των μεταφορικών για την Ελλάδα είναι 3,5€.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (*), η αποστολή πραγματοποιείται σε 1 ως 4 εργάσιμες ημέρες.  (Εκτός αν υπάρχει διαφορετική ένδειξη στη σελίδα του προϊόντος.)
 
Από τη στιγμή που θα ενημερωθείτε για την αποστολή θα έχετε την παραγγελία σας την επόμενη ημέρα! 
Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από τον courier, ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει. 
 
Σε κάθε περίπτωση, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η παραγγελία σας να σας παραδοθεί το συντομότερο δυνατό, ακόμα και νωρίτερα από τα προβλεπόμενα χρονικά όρια!
 
(*) Για παραγγελίες που έχουν γίνει με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες αξίας 60€ και άνω, τα μεταφορικά ειναι Δωρεάν, διαφορετικά το κόστος των μεταφορικών είναι 3,5€. Οι επιστροφές και οι αντικαταστάσεις είναι Δωρεάν!