Πλαστικές Αντιολισθητικές Αλυσίδες Χιονιού 10 Τεμάχια One Size 1195-85 Mizoo

36,90 

Κωδικός προϊόντος: 75291 Κατηγορία:

Περιγραφή

Πλαστικές Αντιολισθητικές Αλυσίδες Χιονιού Σετ 10τεμ One Size

Παρέχει απαράμιλλο χειρισμό σε συνθήκες χιονιού και παγωμένου οδοστρώματος. Δεν βλάπτει τον μηχανισμό του οχήματος, τους τροχούς χάλυβα ή τα καλύμματα των τροχών, ηλεκτρονικά συστήματα όπως ABS και ESP.

Ισοδύναμο με μία κοινή αλυσίδα χιονιού. Τέλεια πρόσφυση 100% ανθεκτικότητα.

Οι χιονοδέστρες είναι νέου διεθνή τύπου αλυσίδες χιονιού, οι οποίες αγκαλιάζουν τον κάθε τροχό με 5 δέστρες, προσφέροντας στο αυτοκίνητο πολύ καλή πρόσφυση σε χιόνι, πάγο και λάσπη.

Χαρακτηριστικά:

 • Αλυσίδα χιονοδέστρα για ασφαλή οδήγηση σε χιόνι-πάγο

 • Εύκολη τοποθέτηση σε ελάχιστο χρόνο για όλες τις διαστάσεις τροχών 13″ 14″ 15″ 16″ 17″ 18″

 • Λειτουργεί αποτελεσματικά σε όλα τα συστήματα πέδησης [ ESP-ASC-ASR-ABS]

 • Το σετ περιλαμβάνει 10 ΤΕΜ χιονοδέστρες για δύο τροχούς

 • από 5 στον κάθε τροχό

 • Πατήματα από ατσάλι

 • Ιμάντες ασφαλείας

 • Υψηλής ποιότητας υλικό (TPU)

 • Για Διαστάσεις από 235 έως 295 (φάρδος πέλματος)

Οδηγίες τοποθέτησης:

 1. Περάστε την δέστρα ανάμεσα από τις ακτίνες της ζάντας κρατώντας την μαύρη αντιολισθητική βάση με τα πλαστικά δόντια που εξέχουν σε επαφή με το λάστιχο. Για να δέσετε την ζώνη χρειάζεται μόνο 1cm κενό γύρω από την εσωτερική διάμετρο του τροχού.

 2. Εισάγετε την δέστρα από κάτω κρατώντας το κούμπωμα ανοιχτό, περάστε την άκρη της δέστρας συρταρωτά στην υποδοχή κάτω από το κούμπωμα το οποίο είναι ανοιχτό.

 3. Σφίξτε την δέστρα, τραβήξτε την άκρη της δέστρας μέχρι ένα βήμα πόντο πριν τον τερματισμό, φροντίζοντας το κούμπωμα να είναι στο χείλος της ζάντας και η βάση στο κέντρο του πέλματος του ελαστικού.

 4. Πιέστε και κλείστε το κούμπωμα, η δέστρα θα σφίξει και αυτόματα θα τραβηχτεί επιπλέον 12 χιλιοστά, προσαρμοσμένη στο μέγεθος του κάθε ελαστικού.

 5. Περάστε τη δέστρα μέσα στο κούμπωμα ξανά από πάνω – Εισάγετε την άκρη της δέστρας μέσα στην επάνω υποδοχή τραβώντας τη με δύναμη έως ότου τερματίσει.

 6. Aσφαλίστε το επιπλέον κομμάτι της δέστρας στο ειδικό κούμπωμα – Γυρίστε προς τα επάνω το επιπλέον κομμάτι της δέστρας και περάστε την πλαστική κίτρινη κεφαλή στο αντίστοιχα στρογγυλό άνοιγμα και σύρετε μέχρι να ασφαλίσει. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία και στους υπόλοιπους τροχούς.

 7. Περιλαμβάνει τσαντάκι -1 σετ γάντια – 1 ξύστρα

Επιπλέον πληροφορίες

Manufacturer

Mizoo